Scan-Figus Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Scan-Figus Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Scan-Figus Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Scan-Figus Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Scan-Figus Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1967-10-31. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Scan-Figus Aktiebolag ska trivas.

Scan-Figus Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva agenturverksamhet inom pappers- och emballagebranscherna ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Scan-Figus Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Scan-Figus Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Scan-Figus Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-979500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olsson, Pär Magnus Niclas -Olsson, Sture Alf Bertrand Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Scan-Figus Aktiebolag är Olsson, Pär Magnus Niclas som är född 1961 och har titeln VD, Olsson, Pär Magnus Niclas som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Sture Alf Bertrand som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kempe, Anders Ingvar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Mats Örjan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryding, Claes Roland som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotBerglund, Conny Karl Gustaf som är född 1954 och har titeln Revisor, Jonasson, Maria Louise som är född 1971 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor.

Scan-Figus Aktiebolag har 556112-7878 som sitt organisationsnummer.