Swedish Tee AB

Västra Götalands län

Information

Swedish Tee AB är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Swedish Tee AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Swedish Tee AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Swedish Tee AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1967-08-28. Men sedan 1995-01-01 så har Swedish Tee AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Wallbergs Backe 8, 429 41, Särö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Swedish Tee AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5936431.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Swedish Tee AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Swedish Tee AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel inom textil, konfektion, golf- och andra sportartiklar, bedriva utbildningsverksamhet inom golf, äga och därmed förenlig verksamhet samt produktion av artiklar för golf och sport i övrigt. Konsultverksamhet inom verksamhetsutveckling och ekonomistyrning.

Firmatecknare för Swedish Tee AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Swedish Tee AB och det är följande personer, Wadström, Lars Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Järphag Wadström, Elsa Birgitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Zachrisson, Olof Rikard som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Swedish Tee AB är 556111-4769.