I.B. Kylekonomi Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter I.B. Kylekonomi Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar I.B. Kylekonomi Aktiebolag i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

I.B. Kylekonomi Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1966-09-21 så har I.B. Kylekonomi Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är I.B. Kylekonomi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med I.B. Kylekonomi Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Marieholmsg. 10 B, 415 02, Göteborg. Vi ni istället prata med I.B. Kylekonomi Aktiebolag så kan ni göra det på 031-843900.

Bolaget skall utföra installation och service på kyl-, frys-, luftkonditionerings-, ventilations-, värmepumps-, uppvärmings- och storköksanläggningar samt reglerutrustning, jämte handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Boström, Dan Göte Erland som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Dan Christian som är född 1974 och har titeln Suppleant, Hellstrand, Leif Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Bäckstrand, Per Veine Tommy som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Hellstrands Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Bäckstrands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

I.B. Kylekonomi Aktiebolag har 556105-7612 som sitt organisationsnummer.