OLSSONLYCKEFORS ARKITEKTER AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och OLSSONLYCKEFORS ARKITEKTER AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och OLSSONLYCKEFORS ARKITEKTER AB är ett av dem. Statusen för OLSSONLYCKEFORS ARKITEKTER AB är att Bolaget är aktivt.

OLSSONLYCKEFORS ARKITEKTER AB är ett Aktiebolag och skapades 1966-09-01. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som OLSSONLYCKEFORS ARKITEKTER AB ska trivas.

OLSSONLYCKEFORS ARKITEKTER AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-02-12. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva arkitektverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Vidare ska bolaget bedriva handel med värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att OLSSONLYCKEFORS ARKITEKTER AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är OLSSONLYCKEFORS ARKITEKTER AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med OLSSONLYCKEFORS ARKITEKTER AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-562507.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lyckefors, Andréas Carl Axel -Olsson, Johan Fredrik.

De som är på något sätt har med OLSSONLYCKEFORS ARKITEKTER AB är Olsson, Johan Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lyckefors, Andréas Carl Axel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Murby, Tomas Arne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lyckefors, Anders Ingemar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Olsson, Bernt Georg Ingemar som är född 1938 och har titeln Suppleant, Jeanson, Åsa Maria som är född 1963 och har titeln RevisorAdact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor, .

OLSSONLYCKEFORS ARKITEKTER AB har 556105-4551 som sitt organisationsnummer.