Hår och Sånt Västra Frölunda Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Hår och Sånt Västra Frölunda Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hår och Sånt Västra Frölunda Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hår och Sånt Västra Frölunda Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hår och Sånt Västra Frölunda Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1966-06-09. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hår och Sånt Västra Frölunda Aktiebolag ska trivas.

Hår och Sånt Västra Frölunda Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolaget är att bedriva frisérsalong och försäljning av hårvårdsprodukter, parfymer, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hår och Sånt Västra Frölunda Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29.

Idag är Hår och Sånt Västra Frölunda Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Hår och Sånt Västra Frölunda Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-472525.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hår och Sånt Västra Frölunda Aktiebolag är Palm, Malin Christina som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Gert Ove som är född 1949 och har titeln Suppleant, Kylebäck, Stefan Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Hår och Sånt Västra Frölunda Aktiebolag har 556104-3356 som sitt organisationsnummer.