Sven Nylund Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Sven Nylund Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Sven Nylund Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Sven Nylund Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556103-5998.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-400040 alternativt besöka eller skicka post till Sven Nylund Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag på följande adress L. Kärralundsg. 3, 416 56, Göteborg.

Sven Nylund Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Sven Nylund Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Nylund, Seija Marjatta som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva besiktningar, kontroller och värderingar av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.