Mölndals Bokhandel Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Mölndals Bokhandel Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Mölndals Bokhandel Aktiebolag i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1966-04-06 så har Mölndals Bokhandel Aktiebolag varit registrerat. Idag är Mölndals Bokhandel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Mölndals Bokhandel Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Mölndals Bokhandel Aktiebolag så kan ni göra det på 031-870745.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med böcker och kontorsvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Deybarden, Hans Martin som är född 1975 och har titeln VD, Deybarden, Hans Martin som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Killberg, Jan Peter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pershow, Wolf-Christer som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Håkan Lennart som är född 1958 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Deybarden, Hans Martin .

Mölndals Bokhandel Aktiebolag har 556103-4082 som sitt organisationsnummer.