Finja Betong AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Finja Betong AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Finja Betong AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Finja Betong AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556101-6840.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0451-66600 alternativt besöka eller skicka post till Finja Betong AB på följande adress Betongv. 1, 281 93, Finja.

Finja Betong AB är idag Publikt bolag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Finja Betong AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Andersson, Bo Kai Inge som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning och försäljning av betongprodukter ävensom att bedriva annan därmed förenlig verksamhet samt att hantera bolagets patent.