Åkeriaktiebolaget Hildemar och Bjarne Ohlsson

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Åkeriaktiebolaget Hildemar och Bjarne Ohlsson är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Åkeriaktiebolaget Hildemar och Bjarne Ohlsson är ett av dem. Statusen för Åkeriaktiebolaget Hildemar och Bjarne Ohlsson är att Bolaget är aktivt.

Åkeriaktiebolaget Hildemar och Bjarne Ohlsson är ett Aktiebolag och skapades 1965-07-22. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Åkeriaktiebolaget Hildemar och Bjarne Ohlsson ska trivas.

Åkeriaktiebolaget Hildemar och Bjarne Ohlsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva åkerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åkeriaktiebolaget Hildemar och Bjarne Ohlsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03.

Idag är Åkeriaktiebolaget Hildemar och Bjarne Ohlsson Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Åkeriaktiebolaget Hildemar och Bjarne Ohlsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-284455.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Åkeriaktiebolaget Hildemar och Bjarne Ohlsson är Olsson, Bjarne Hilbert som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Barbro Inga-Lill som är född 1945 och har titeln Suppleant, Bischoff, Hans Joachim som är född 1948 och har titeln Revisor, Hans Bischoffs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Åkeriaktiebolaget Hildemar och Bjarne Ohlsson har 556099-0193 som sitt organisationsnummer.