H.B. Fuller Sverige Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556098-0533 är organisationsnummer för företaget H.B. Fuller Sverige Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H.B. Fuller Sverige Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som H.B. Fuller Sverige Aktiebolag finns i.

H.B. Fuller Sverige Aktiebolag har varit registrerat sedan 1965-05-13 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för H.B. Fuller Sverige Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

H.B. Fuller Sverige Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för H.B. Fuller Sverige Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -McCreary JR , James Clinton -Reinitz, Cheryl Ann -Taylor, Nicholas Robert Firman tecknas av -Westas, Clas Anders i förening med en av -McCreary JR , James Clinton -Reinitz, Cheryl Ann -Taylor, Nicholas Robert Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med H.B. Fuller Sverige Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-496640 eller genom brev på följande adress:
Ålegårdsg. 1, 431 50, Mölndal

Bolaget skall utveckla, importera och försälja hotmelts och lim samt handel med ytbeläggningsmaterial och kemisk-tekniska produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med H.B. Fuller Sverige Aktiebolag och det är Westas, Clas Anders som är född 1951 och har titeln VD, Westas, Clas Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Taylor, Nicholas Robert som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, McCreary JR , James Clinton som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Reinitz, Cheryl Ann som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Hedström, Björn Vilhelm som är född 1954 och har titeln RevisorKarlsson, Rune Sven-Inge som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor,