Kilowatt-Teknik i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Kilowatt-Teknik i Göteborg Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Kilowatt-Teknik i Göteborg Aktiebolag i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1965-01-20 så har Kilowatt-Teknik i Göteborg Aktiebolag varit registrerat. Idag är Kilowatt-Teknik i Göteborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Kilowatt-Teknik i Göteborg Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kilowatt-Teknik i Göteborg Aktiebolag så kan ni göra det på 031-265179.

Bolaget skall dels driva handel med maskiner, maskinkomponenter och industriförnödenheter och dels idka verkstadsrörelse för service och montage samt egenproduktion i viss utsträckning, inom branschen för elmotorer, generatorer & transformatorer och maskinverktyg & verktygsmaskiner.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Kilowatt-Teknik i Göteborg Aktiebolag har 556096-2630 som sitt organisationsnummer.