Abedent Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Abedent Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Abedent Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Abedent Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-08-28.

Abedent Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1964-11-02. Men sedan 2008-08-28 så har Abedent Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Torgny Segerstedtsg. 40, 426 69, Västra Frölunda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Abedent Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-693390.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Abedent Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Abedent Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva köp, försäljning och förvaltning av fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall därjämte bedriva försäljning och service av biltillbehör.

Firmatecknare för Abedent Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Abedent Aktiebolag och det är följande personer, Oppenheim, Nils Martin som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Solveig Mariana som är född 1930 och har titeln Suppleant, Nerell, Ann-Britt som är född 1949 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Abedent Aktiebolag är 556094-8449.