Aktiebolaget Frölunda Plåt

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Aktiebolaget Frölunda Plåt. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Frölunda Plåt tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Aktiebolaget Frölunda Plåt är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556093-8747.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-8363690 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Frölunda Plåt på följande adress Dunv. 8, 434 94, Vallda.

Aktiebolaget Frölunda Plåt är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Frölunda Plåt så sitter följande personer i styrelsen: , Liebert, Anna Elisabeth som är född 1983 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva plåtinstallationer, hushållsnära tjänster, ekonomisk konsultverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.