Sinmast AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Sinmast AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sinmast AB är ett av dem. Statusen för Sinmast AB är att Bolaget är aktivt.

Sinmast AB är ett Aktiebolag och skapades 1963-09-09. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sinmast AB ska trivas.

Sinmast AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att idka handel med trycksprutor, sprayflaskor och dispensers samt formoljor och tillbehör till byggnadsindustrin, personaluthyrning inom sjukvårdssektorn samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sinmast AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Sinmast AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Sinmast AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0302-22664.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Mats Vilgot -Lust, Leif Peter.

De som är på något sätt har med Sinmast AB är Lust, Leif Peter som är född 1962 och har titeln VD, Lust, Leif Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mats Vilgot som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lust, Pia Katarina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Scott, Mats Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Sinmast AB har 556088-9783 som sitt organisationsnummer.