Nilens Bygg och Förvaltning AB

Västra Götalands län

Information

Nilens Bygg och Förvaltning AB är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Nilens Bygg och Förvaltning AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nilens Bygg och Förvaltning AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-01-22.

Nilens Bygg och Förvaltning AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1963-04-24. Men sedan 2004-01-22 så har Nilens Bygg och Förvaltning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Solbacken 5, 412 67, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nilens Bygg och Förvaltning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-408440.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Nilens Bygg och Förvaltning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nilens Bygg och Förvaltning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva uthyrning och förvaltning av hyreslägenhter samt därmed förenlig verksamhet. Vidare ska bolaget bedriva värdepappersförvaltning.

Firmatecknare för Nilens Bygg och Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nilens Bygg och Förvaltning AB och det är följande personer, Nilsson, Stephan Per Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Leif Arnold som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wrennmark, Niklas Fredrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Anne Gunilla Ingeborg som är född 1957 och har titeln Suppleant, Johansson Längvik, Ulf Greger som är född 1964 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Nilens Bygg och Förvaltning AB är 556087-3407.