Åkes Äkta Hönökakor AB

Västra Götalands län

Information

Åkes Äkta Hönökakor AB är ett bolag som finns i Göteborg. I Åkes Äkta Hönökakor AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olzon, Mats Ove Holger som är född 1962 och har titeln VD, Olzon, Mats Ove Holger som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Eva Margareta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Valdensjö, Christina Vibeke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Rolf Gustaf Ingemar som är född 1942 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Åkes Äkta Hönökakor AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Åkes Äkta Hönökakor AB på telefon 031-923620.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av bageriprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Åkes Äkta Hönökakor AB av bolagstypen Aktiebolag.

Åkes Äkta Hönökakor AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Åkes Äkta Hönökakor AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Åkes Äkta Hönökakor AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Åkes Äkta Hönökakor AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olsson, Eva Margareta -Olzon, Mats Ove Holger

Åkes Äkta Hönökakor AB har 556086-9918 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.