Ingenjörsfirman Johan Rydbeck Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva konstruktioner av verkstadsmaskiner, leksaker, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ingenjörsfirman Johan Rydbeck Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Ingenjörsfirman Johan Rydbeck Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1962-01-03 så skapades Ingenjörsfirman Johan Rydbeck Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Ingenjörsfirman Johan Rydbeck Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ingenjörsfirman Johan Rydbeck Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556081-4138 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Ingenjörsfirman Johan Rydbeck Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Ingenjörsfirman Johan Rydbeck Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-469335 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Sundqvist, Kjell Anders -Sundqvist, Margit Irene

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ingenjörsfirman Johan Rydbeck Aktiebolag är Sundqvist, Margit Irene som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundqvist, Kjell Anders som är född 1950 och har titeln Suppleant, Persson, Lars-Inge Christer som är född 1968 och har titeln Revisor, KåBeA Revision AB som är född och har titeln Revisor, .