GÖTEBORGS CORSETTMAGASIN, KORSETTEN Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

GÖTEBORGS CORSETTMAGASIN, KORSETTEN Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där GÖTEBORGS CORSETTMAGASIN, KORSETTEN Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. GÖTEBORGS CORSETTMAGASIN, KORSETTEN Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket GÖTEBORGS CORSETTMAGASIN, KORSETTEN Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. GÖTEBORGS CORSETTMAGASIN, KORSETTEN Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till GÖTEBORGS CORSETTMAGASIN, KORSETTEN Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ö. Hamng. 46, 411 09, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8420434.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är GÖTEBORGS CORSETTMAGASIN, KORSETTEN Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

GÖTEBORGS CORSETTMAGASIN, KORSETTEN Aktiebolag har idag 556076-1107 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för GÖTEBORGS CORSETTMAGASIN, KORSETTEN Aktiebolag

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende butiksförsäljning av kläder ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I GÖTEBORGS CORSETTMAGASIN, KORSETTEN Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Lena Bodil Margareta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sven Tommy som är född 1956 och har titeln Suppleant, Johansson, Andreas Valdemar Martin som är född 1972 och har titeln Revisor, .