Kindstrand & Jonson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556075-4227 är organisationsnummer för företaget Kindstrand & Jonson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kindstrand & Jonson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Kindstrand & Jonson Aktiebolag finns i.

Kindstrand & Jonson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1960-12-13 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kindstrand & Jonson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Kindstrand & Jonson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kindstrand & Jonson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Kindstrand & Jonson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-140470 eller genom brev på följande adress:
Järnvågsg. 3, 413 27, Göteborg

Bolaget ska bedriva handel med dagligvaror inom järnvarubranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kindstrand & Jonson Aktiebolag och det är Holm, Karl Magnus Vilhelm som är född 1950 och har titeln Extern VD, Braaten, Espen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nilsen, Jens Weme som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wislöff, Kjetil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Törnqvist, Erik Sixten som är född 1963 och har titeln Suppleant, Holm, Karl Magnus Vilhelm som är född 1950 och har titeln Delgivningsbar personHolländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,