Martin Wirén Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Martin Wirén Aktiebolag är en verksamhet som finns i Göteborg. I Martin Wirén Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wirén, Leif Martin som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wirén, Kajsa Margareta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars Gunnar Einar som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Martin Wirén Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Martin Wirén Aktiebolag på telefon 070-8162488.

Bolaget skall idka köp och försäljning av fastigheter jämte fastighetsförvaltning samt bedriva handel med värdepapper och valuta på kapitalmarknaden jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Martin Wirén Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Martin Wirén Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Martin Wirén Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Martin Wirén Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Martin Wirén Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Martin Wirén Aktiebolag har 556074-8625 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.