Johnny Palmberg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Johnny Palmberg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Johnny Palmberg Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Johnny Palmberg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Johnny Palmberg Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1960-11-09. Men sedan 1979-01-01 så har Johnny Palmberg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fridhemsv. 44, 429 32, Kullavik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Johnny Palmberg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-930044.

Göteborg arbetar för att bolag som Johnny Palmberg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Johnny Palmberg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva transport och speditionsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Johnny Palmberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Johnny Palmberg Aktiebolag och det är följande personer, Palmberg, Per Johnny som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Kertész, Ildiko Klara som är född 1960 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Stefan som är född 1956 och har titeln Revisor, RedoNova Ekonomi & Redovisning Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Johnny Palmberg Aktiebolag är 556074-5399.