Galleri Ferm Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556074-1042 är organisationsnummer för företaget Galleri Ferm Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Galleri Ferm Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Galleri Ferm Aktiebolag finns i.

Galleri Ferm Aktiebolag har varit registrerat sedan 1960-10-18 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Galleri Ferm Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Galleri Ferm Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Galleri Ferm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Galleri Ferm Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-7112320 eller genom brev på följande adress:
Karl Gustavsg. 13, 411 25, Göteborg

Bolaget skall bedriva handel med konst och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Galleri Ferm Aktiebolag och det är Ferm, Ulf Peter som är född 1954 och har titeln VD, Ferm, Ulf Peter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ferm, Anneli Christina Maria som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lindström, Georg Bilock som är född 1944 och har titeln Revisor, G.E. Nilsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,