Boss Ekonomiutveckling AB

Västra Götalands län

Information

556071-3231 är organisationsnummer för bolaget Boss Ekonomiutveckling AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Boss Ekonomiutveckling AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Boss Ekonomiutveckling AB finns i.

Boss Ekonomiutveckling AB har varit registrerat sedan 1960-03-18 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Boss Ekonomiutveckling AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Boss Ekonomiutveckling AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Boss Ekonomiutveckling AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Boss Ekonomiutveckling AB så kan ni göra det på telefon genom 031-120462 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva konsultationer inom administration och ekonomi, företagsförmedling samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Boss Ekonomiutveckling AB och det är Andersch, Lars Christian Svensson som är född 1968 och har titeln Likvidator, Hedström, Björn Vilhelm som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor,