FRINAB Tools Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns FRINAB Tools Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. FRINAB Tools Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

FRINAB Tools Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556070-9163.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-7450144 alternativt besöka eller skicka post till FRINAB Tools Aktiebolag på följande adress Mölndalsv. 22, 412 63, Göteborg.

FRINAB Tools Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I FRINAB Tools Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Ljungblad, Ulrika Kristina som är född 1974 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka export och import av verktyg, maskiner och maskindelar samt fabrikation av huvudsakligen metallprodukter ävensom driva därmed förenlig verksamhet.