Säve Nya Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Säve Nya Mekaniska Verkstad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Säve Nya Mekaniska Verkstad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Säve Nya Mekaniska Verkstad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556070-7605.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-960133 alternativt besöka eller skicka post till Säve Nya Mekaniska Verkstad Aktiebolag på följande adress Säve Djupedalsv. 63, 423 71, Säve.

Säve Nya Mekaniska Verkstad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Säve Nya Mekaniska Verkstad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Karlsson, Mona Catarina som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva mekanisk verkstadsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.