J.L.P. Music AB

Västra Götalands län

Information

556069-9174 är organisationsnummer för bolaget J.L.P. Music AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J.L.P. Music AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som J.L.P. Music AB finns i.

J.L.P. Music AB har varit registrerat sedan 1959-10-26 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J.L.P. Music AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

J.L.P. Music AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för J.L.P. Music AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med J.L.P. Music AB så kan ni göra det på telefon genom 031-151516 eller genom brev på följande adress:
Drottningg. 52, 411 07, Göteborg

Bolaget skall idka musikproduktion och förlagsverksamhet. Dessutom driva handel med musikinstrument och andra musikalier samt driva tillhörande reparationsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med J.L.P. Music AB och det är Fossheim, Andreas som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fossheim, Olav Andreas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Fossheim, Barbro Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Carlsson, Petra Camilla som är född 1972 och har titeln Revisor, Benzon Höglund, Lena Monica som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor