Tylögatt Förvaltnings AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Tylögatt Förvaltnings AB. Det finns flera verksamheter som liknar Tylögatt Förvaltnings AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Tylögatt Förvaltnings AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1959-02-06 så har Tylögatt Förvaltnings AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Tylögatt Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Tylögatt Förvaltnings AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Tylögatt Förvaltnings AB så kan ni göra det på 031-176460.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet i fastighetsfrågor, äga och förvalta fastigheter, aktier och andra värdepapper samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ragnarsson, Stig Ulf som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Göran Sten Albert som är född 1948 och har titeln Suppleant, Porsö, Mats Evert som är född 1948 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Tylögatt Förvaltnings AB har 556068-1974 som sitt organisationsnummer.