Meurlings Revisionsbyrå Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Meurlings Revisionsbyrå Aktiebolag är en verksamhet som finns i Göteborg. I Meurlings Revisionsbyrå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekholm-Meurling, Anders Bertil som är född 1954 och har titeln VD, Ekholm-Meurling, Anders Bertil som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekholm-Meurling, Maud Elisabeth som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nilsson, Eva Maria som är född 1954 och har titeln Revisor, Eva Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Meurlings Revisionsbyrå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Meurlings Revisionsbyrå Aktiebolag på telefon 031-268610.

Bolaget skall driva revisionsbyrå, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Meurlings Revisionsbyrå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Meurlings Revisionsbyrå Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Meurlings Revisionsbyrå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Meurlings Revisionsbyrå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Meurlings Revisionsbyrå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Meurlings Revisionsbyrå Aktiebolag har 556067-0084 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.