Aktiebolaget Marstrands Bygg

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Aktiebolaget Marstrands Bygg. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Marstrands Bygg tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Marstrands Bygg är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556066-4012.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-7238295 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Marstrands Bygg på följande adress Myren 7, 440 30, Marstrand.

Aktiebolaget Marstrands Bygg är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Marstrands Bygg så sitter följande personer i styrelsen: , Wallin, Paul Roland som är född 1920 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva handel med sportfiskeredskap, jaktvapen, ammunition, jakttillbehör, rese och kursverksamhet inom sport- fiske och jakt, reklam och design, husbyggnation, inrednings- snickeri.