Halex Maskinservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Halex Maskinservice Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Halex Maskinservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Halex Maskinservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Halex Maskinservice Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1958-01-20. Men sedan 1978-01-01 så har Halex Maskinservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Räntmästareg. 11, 416 58, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Halex Maskinservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-204302.

Göteborg arbetar för att bolag som Halex Maskinservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Halex Maskinservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall utföra maskinreparationer och föra handel med elektroverktyg och hushållsmaskiner samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Halex Maskinservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Alexandersson, Hans Ebbe Lennart -Alexandersson, Yvonne Kerstin Irén.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Halex Maskinservice Aktiebolag och det är följande personer, Alexandersson, Hans Ebbe Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Alexandersson, Yvonne Kerstin Irén som är född 1945 och har titeln Suppleant, Olsson, Mats Rune som är född 1960 och har titeln Revisor, Adrian & Partners AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Halex Maskinservice Aktiebolag är 556066-1356.