Förenade Rör i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Förenade Rör i Göteborg Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Förenade Rör i Göteborg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Förenade Rör i Göteborg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Förenade Rör i Göteborg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1956-05-22. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Förenade Rör i Göteborg Aktiebolag ska trivas.

Förenade Rör i Göteborg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka värme- och sanitetsteknisk installation.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Förenade Rör i Göteborg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Förenade Rör i Göteborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Förenade Rör i Göteborg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-987051.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Förenade Rör i Göteborg Aktiebolag är Ottosson, Eva Marianne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Jan Ove som är född 1949 och har titeln Suppleant, Almström, Bengt Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Förenade Rör i Göteborg Aktiebolag har 556063-0609 som sitt organisationsnummer.