Västkustens El Marin Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Västkustens El Marin Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Västkustens El Marin Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Västkustens El Marin Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Västkustens El Marin Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Västkustens El Marin Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Västkustens El Marin Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fiskebäcks Hamn, 426 58, Västra Frölunda men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-294579.

Göteborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Västkustens El Marin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Västkustens El Marin Aktiebolag har idag 556057-3908 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Västkustens El Marin Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med elmaterial, elinstallationer samt därmed förenlig verksamhet, äga och förvalta värdepapper och fastigheter.

I Västkustens El Marin Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Per-Axel som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Eva Marie som är född 1960 och har titeln Suppleant, Maxén, Olof Sören som är född 1960 och har titeln Revisor, Gothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, .