Aktiebolaget Immuno

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Aktiebolaget Immuno är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Immuno är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Immuno är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Immuno är ett Aktiebolag och skapades 1952-03-19. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Immuno ska trivas.

Aktiebolaget Immuno är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva vetenskaplig konsultverksamhet, medicinskt-tekniskt utvecklingsarbete, läkartjänst, handel med läkemedel och hälsoprodukter samt värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Immuno inte är momsregistrerat.

Idag är Aktiebolaget Immuno Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Immuno så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-191040.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Immuno är Ouchterlony, John Rolf Örjan som är född 1945 och har titeln VD, Ouchterlony, John Rolf Örjan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ouchterlony, Frank Bertel som är född 1950 och har titeln Suppleant, Larsson, Reine Sigurd som är född 1946 och har titeln Revisor, Gothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Immuno har 556056-6456 som sitt organisationsnummer.