Advokataktiebolaget Nordic Law

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Advokataktiebolaget Nordic Law är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Advokataktiebolaget Nordic Law är ett av dem. Statusen för Advokataktiebolaget Nordic Law är att Bolaget är aktivt.

Advokataktiebolaget Nordic Law är ett Aktiebolag och skapades 1952-02-08. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Advokataktiebolaget Nordic Law ska trivas.

Advokataktiebolaget Nordic Law är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall uteslutande att under förutsättning av medgivande av Sveriges Advokatsamfunds styrelse bedriva advokatverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Advokataktiebolaget Nordic Law är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Advokataktiebolaget Nordic Law Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Advokataktiebolaget Nordic Law så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-815100.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Advokataktiebolaget Nordic Law är Andersson, Ola Johan Patrick som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berg, Hans Magnus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kinntorph, Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerlund, Patrik Bernhard som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl Gunnar Henning som är född 1955 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor.

Advokataktiebolaget Nordic Law har 556056-5201 som sitt organisationsnummer.