Förlagsaktiebolaget Weinco

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Förlagsaktiebolaget Weinco är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Förlagsaktiebolaget Weinco är ett av dem. Statusen för Förlagsaktiebolaget Weinco är att Bolaget är aktivt.

Förlagsaktiebolaget Weinco är ett Aktiebolag och skapades 1951-01-24. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Förlagsaktiebolaget Weinco ska trivas.

Förlagsaktiebolaget Weinco är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förlagsverksamhet med huvudsaklig inriktning på utgivande av publikationer inom sport och idrott, äga och förvalta värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Förlagsaktiebolaget Weinco är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är Förlagsaktiebolaget Weinco Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Förlagsaktiebolaget Weinco så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-450760.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Förlagsaktiebolaget Weinco är Svensson, Anders Torbjörn som är född 1960 och har titeln VD, Svensson, Anders Torbjörn som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Tengnagel, Conrad Alexander Fabritiu som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Janséus, Nils-Christer Emanuel som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln Revisor, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Förlagsaktiebolaget Weinco har 556055-1482 som sitt organisationsnummer.