PISCES Fish Machinery AB

Västra Götalands län

Information

556054-8561 är organisationsnummer för bolaget PISCES Fish Machinery AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PISCES Fish Machinery AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som PISCES Fish Machinery AB finns i.

PISCES Fish Machinery AB har varit registrerat sedan 1950-11-15 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PISCES Fish Machinery AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

PISCES Fish Machinery AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PISCES Fish Machinery AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Wastell, Trevor Thomas

Vill ni komma i kontakt med PISCES Fish Machinery AB så kan ni göra det på telefon genom 031-844010 eller genom brev på följande adress:
Utmarksv. 18, 442 39, Kungälv

Bolaget skall utveckla, tillverka och marknadsföra fiskbearbetnings- och produktionsmaskiner samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PISCES Fish Machinery AB och det är Nilsson, Sven Johnny som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Beatriz som är född 1972 och har titeln Suppleant, Wastell, Trevor Thomas som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Johansson, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor,