Grimaldi Maritime Agencies Sweden AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Grimaldi Maritime Agencies Sweden AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Grimaldi Maritime Agencies Sweden AB är ett av dem. Statusen för Grimaldi Maritime Agencies Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Grimaldi Maritime Agencies Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 1948-10-04. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Grimaldi Maritime Agencies Sweden AB ska trivas.

Grimaldi Maritime Agencies Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka skeppsmäkleri, befraktning och agenturer inom sjöfartsnäringen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grimaldi Maritime Agencies Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1970-01-01.

Idag är Grimaldi Maritime Agencies Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Grimaldi Maritime Agencies Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-607280.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Grimaldi Maritime Agencies Sweden AB är Sjöström, Sven Göran som är född 1955 och har titeln VD, Sjöström, Sven Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Grimaldi, Gianluca Dr som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Grimaldi, Emanuelle Dr som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Luongo, Rosario som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorAnderström, Magnus Johan som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Grimaldi Maritime Agencies Sweden AB har 556052-4273 som sitt organisationsnummer.