Habeco Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Habeco Aktiebolag är en verksamhet som finns i Göteborg. I Habeco Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hallberg, Magnus Folke som är född 1975 och har titeln VD, Hallberg, Magnus Folke som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallberg, Anders Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallberg, Barbro Ingrid Linnea som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeanson, Åsa Maria som är född 1963 och har titeln Revisor, Adact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Habeco Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Habeco Aktiebolag på telefon 0303-14469.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom hälso- och sjukvård samt strategiska lösningar inom hälso- och sjukvård, konsultverk- samhet inom ekonomi och administration, marknadsföring och reklam, förmedling av uppdrag inom hälso- och sjukvård. Dessutom ska bolaget bedriva handel med värdepapper samt äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Habeco Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Habeco Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Habeco Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Habeco Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Habeco Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Habeco Aktiebolag har 556052-2962 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.