Ingeniörsfirman Pumpteknik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Ingeniörsfirman Pumpteknik Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Ingeniörsfirman Pumpteknik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Ingeniörsfirman Pumpteknik Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556052-2616.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-450230 alternativt besöka eller skicka post till Ingeniörsfirman Pumpteknik Aktiebolag på följande adress Askims Verkstadsv. 1, 436 34, Askim.

Ingeniörsfirman Pumpteknik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ingeniörsfirman Pumpteknik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Svedenlöf Svensk, Eva Anneli E som är född 1953 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fabrikation av och handel med maskiner samt därmed förenlig verksamhet.