Kommersiella Fordon Europa AB

Västra Götalands län

Information

556049-3388 är organisationsnummer för verksamheten Kommersiella Fordon Europa AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kommersiella Fordon Europa AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Kommersiella Fordon Europa AB finns i.

Kommersiella Fordon Europa AB har varit registrerat sedan 1947-01-28 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kommersiella Fordon Europa AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

Kommersiella Fordon Europa AB är Publikt bolag och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Publikt bolag.

Firmatecknare för Kommersiella Fordon Europa AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Kommersiella Fordon Europa AB så kan ni göra det på telefon genom 031-7095500 eller genom brev på följande adress:
ARHK 5, Avd 5381, 405 08, Göteborg

Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag: - bedriva handel och distributionsverksamhet avseende transportmedel, - bedriva tillverkning, handel och distribution även inom andra produktionsområden inom fordonsbranschen, -sälja till produkterna hörande service och reservdelar, -förvalta fast och lös egendom inklusive aktier samt -driva annan med det ovanstående förenlig verksamhet,

Det finns olika personer som har en koppling med Kommersiella Fordon Europa AB och det är Hagström, Per Arne Mikael som är född 1966 och har titeln VD, Hagström, Per Arne Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericson, Valborgs Lars Erik Marcel som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hemberg, Ulf Patrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Rolf Olov Anders som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor