Göteborgs Begravningstjänst Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Göteborgs Begravningstjänst Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Göteborgs Begravningstjänst Aktiebolag i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Göteborgs Begravningstjänst Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1946-08-24 så har Göteborgs Begravningstjänst Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Göteborgs Begravningstjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Göteborgs Begravningstjänst Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ryttmästareg. 3, 415 05, Göteborg. Vi ni istället prata med Göteborgs Begravningstjänst Aktiebolag så kan ni göra det på 031-279618.

Bolaget skall utföra transporter i begravningsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Johansson, Lars Bertil som är född 1949 och har titeln VD, Löfgren, Gösta Gilbert som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fjällman, Bernt Per Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Bertil som är född 1949 och har titeln Suppleant, Dahlstrand, Kaj Peter som är född 1949 och har titeln Suppleant, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorFrej, Gert Johan som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fjällman, Bernt Per Olof -Johansson, Lars Bertil .

Göteborgs Begravningstjänst Aktiebolag har 556048-0922 som sitt organisationsnummer.