Nordtrafik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Nordtrafik Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Nordtrafik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Nordtrafik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Nordtrafik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1946-04-26. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Nordtrafik Aktiebolag ska trivas.

Nordtrafik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva transport- och speditionsverksamhet därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nordtrafik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Nordtrafik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Nordtrafik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-235820.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Nordtrafik Aktiebolag är Harring, Tomas Valdemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Björneberg Harring, Ewa Kristina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Kollberg, Inger Margareta som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Nordtrafik Aktiebolag har 556047-3034 som sitt organisationsnummer.