Bilia Group Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

Bilia Group Göteborg AB är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Bilia Group Göteborg AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bilia Group Göteborg AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2009-05-14.

Bilia Group Göteborg AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1945-12-31. Men sedan 2009-05-14 så har Bilia Group Göteborg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Göteborgsv. 54, 431 37, Mölndal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bilia Group Göteborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7061300.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Bilia Group Göteborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bilia Group Göteborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag * bedriva handel och distribution avseende transportmedel och sälja reservdelar (inkl drivmedel) samt bedriva service- och verkstadsrörelse, * förvalta fast och lös egendom inklusive aktier, * bedriva finansieringsverksamhet (dock att bolaget inte ska bedriva sådan verksamhet som avses i lagen (2004:297) om bank- och finansieringsrörelse ) samt * bedriva annan med ovanstående förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bilia Group Göteborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bilia Group Göteborg AB och det är följande personer, Johansson, Karl Johan Tord som är född 1955 och har titeln VD, Johansson, Karl Johan Tord som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Jan Lars Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blomqvist, Jan Gunnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Erik Thomas Benneth som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.Bertén, Lars Göran Gustaf som är född 1948 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Bilia Group Göteborg AB är 556046-5659.