Aktiebolaget E. Wolff & Co

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget E. Wolff & Co hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Aktiebolaget E. Wolff & Co finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget E. Wolff & Co tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Aktiebolaget E. Wolff & Co har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget E. Wolff & Co har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget E. Wolff & Co så kan ni göra det genom att skicka er post till Askims Rösev. 3 B, 436 40, Askim men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-285457.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Aktiebolaget E. Wolff & Co Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget E. Wolff & Co har idag 556045-4778 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget E. Wolff & Co

Bolaget skall bedriva handel, marknadsföring, import och export av konsumtionsvaror såsom förbrukningsvaror, elektronik, dator hård- och mjukvara och konfektion. Vidare konsultation inom ekonomi och administration, restaurang och caféverksamhet i Sverige och utomlands samt därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget E. Wolff & Co så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Davin, Elias Bernhard som är född 1930 och har titeln VD, Davin, Elias Bernhard som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Davin, Gitta Solveig Lillemor som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Davin, Niclas Simon som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.