Aktiebolaget Smyrnaförlaget (Missionsbokhandeln)

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Aktiebolaget Smyrnaförlaget (Missionsbokhandeln). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Smyrnaförlaget (Missionsbokhandeln) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Smyrnaförlaget (Missionsbokhandeln) är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556042-3146.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-7117822 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Smyrnaförlaget (Missionsbokhandeln) på följande adress Parkg. 1, 411 24, Göteborg.

Aktiebolaget Smyrnaförlaget (Missionsbokhandeln) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Smyrnaförlaget (Missionsbokhandeln) så sitter följande personer i styrelsen: , Annvik, Karl Håkan Gerhard som är född 1937 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handels- och förlagsrörelse, inneha och uthyra olika slags egendom samt bedriva härmed förenlig verksamhet.