Glasshuset i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

556040-4880 är organisationsnummer för bolaget Glasshuset i Göteborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Glasshuset i Göteborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Glasshuset i Göteborg AB finns i.

Glasshuset i Göteborg AB har varit registrerat sedan 1941-09-10 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Glasshuset i Göteborg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Glasshuset i Göteborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Glasshuset i Göteborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Glasshuset i Göteborg AB så kan ni göra det på telefon genom 031-3358052 eller genom brev på följande adress:
Geijersg. 3 B, 411 34, Göteborg

Bolaget skall bedriva glassförsäljning inom såväl grossist som detaljledet, fastighetsförvaltning, handel med fastigheter och värdepapper ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Glasshuset i Göteborg AB och det är Müntzing, Karl Anders Roger som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund, Lisbeth Torborg Helena som är född 1954 och har titeln Suppleant, Appelgren, Lars Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsgruppen i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor,