Rederiaktiebolaget Dalen

Västra Götalands län

Information

Rederiaktiebolaget Dalen är ett företag som finns i Göteborg. I Rederiaktiebolaget Dalen finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tidemand, Sverre Jörgen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mellander, Axel Carl-Einar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Sven Olov som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Tideman, Otto Gregard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nordelöf, Rolf Ivar Christer som är född 1941 och har titeln Suppleant, Börsvik, Hans Erik George som är född 1953 och har titeln RevisorBenzon Höglund, Lena Monica som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rederiaktiebolaget Dalen så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rederiaktiebolaget Dalen på telefon 031-170045.

Bolaget skall idka skeppsrederirörelse, handelsrörelse, lantbruksdrift samt promotionverksamhet inom idrotten.

Idag är Rederiaktiebolaget Dalen av bolagstypen Aktiebolag.

Rederiaktiebolaget Dalen är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rederiaktiebolaget Dalen innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Rederiaktiebolaget Dalen är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rederiaktiebolaget Dalen så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Rederiaktiebolaget Dalen har 556039-3851 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.