B Johannisson Swingoteket Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns B Johannisson Swingoteket Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. B Johannisson Swingoteket Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

B Johannisson Swingoteket Aktiebolag är momsregistrerat sedan1983-01-01 och har organisationsnummer 556035-9852.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 031-915400 alternativt besöka eller skicka post till B Johannisson Swingoteket Aktiebolag på följande adress Bolshedens Industriv. 28, 427 50, Billdal.

B Johannisson Swingoteket Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I B Johannisson Swingoteket Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Johannisson, Monica Evelyn som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva inomhusgolf samt handel med konfektion och golfprodukter samt annan därmed förenlig verksamhet.