Aktiebolaget C. Fr. Waern & Co

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel och speditionsrörelse, fastighets- förvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget C. Fr. Waern & Co vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Aktiebolaget C. Fr. Waern & Co ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1926-10-18 så skapades Aktiebolaget C. Fr. Waern & Co och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget C. Fr. Waern & Co har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget C. Fr. Waern & Co är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556025-3006 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Aktiebolaget C. Fr. Waern & Co Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget C. Fr. Waern & Co så går det att nå dem via telefon på 031-7420830 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Waern, Carl Fredrik Arne

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget C. Fr. Waern & Co är Waern, Carl Fredrik Arne som är född 1946 och har titeln VD, Waern, Carl Fredrik Arne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Nils Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Waern, Barbro Gabriella som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Lars Peder Harald som är född 1947 och har titeln Suppleant, Waern, Edith Kerstin Wilhelmina som är född 1923 och har titeln SuppleantBjörnsson, Klas Ingvar som är född 1965 och har titeln Revisor, Kron, Bengt Gottfrid som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.