Aktiebolaget Geveko

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Aktiebolaget Geveko. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Geveko tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Geveko är momsregistrerat sedan2008-01-11 och har organisationsnummer 556024-6844.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-172945 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Geveko på följande adress Marieholmsg. 36, 415 02, Göteborg.

Aktiebolaget Geveko är idag Publikt bolag och är inte registrerat för F-skatt.

I Aktiebolaget Geveko så sitter följande personer i styrelsen: , Mattsson, Ove Henning som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . Lewerth, Lars Anders som är född 1934 och har titeln Suppleant , , . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta aktier i dotterbolag och andra bolag, obligationer och andra värdehandlingar samt idka därmed förenlig verksamhet.